JORDI VILALTA

Project Manager (Direcció tècnica)

Sóc titulat en Arquitectura Tècnica i Enginyeria de l’Edificació per la Universitat de Girona i Màster en Project Management per La Salle, Universitat Ramon Llull.

Compto amb més de dotze anys d’experiència en el sector de la construcció.
Entre d’altres, he treballat per una empresa constructora d’obres singulars durant cinc anys on he estat membre dels equips que han desenvolupat projectes a nivell internacional, especialment al Regne Unit.

L’any 2018 creo el meu propi despatx d’arquitectura tècnica, que neix de la necessitat de la gestió integral de projectes de construcció, creat i dirigit per Jordi Vilalta.

Estic en continua col·laboració amb professionals del sector per tal d’oferir una amplia gama de serveis i satisfer les necessitats de cada client amb transparència, eficàcia i qualitat. Aquestes col·laboracions em van permetre crear 2jA Investments SL amb els altres dos socis.

JORDI DANÉS

Project Manager (Direcció financera)

Sóc titulat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) i Màster en Business Administration per la Universitat de Girona (UdG). Compto amb 10 anys d’experiència en gestió, tan al món de la construcció com de transports.

Entre d’altres he treballat per una empresa constructora d’obres singulars durant més de tres anys com a Project i Site Manager de projectes internacionals, focalitzats la majoria a França.

L’any 2015 entro a formar part d’una empresa de transports amb la missió de liderar la professionalització de l’empresa a nivell operacional en totes les àrees de la companyia, fins a l’actualitat, que la dirigeixo.

Paral·lelament he continuat fent col·laboracions amb professionals del sector de la construcció. Aquesta inquietud en continuar vinculat al món de la construcció em va permetre crear 2jA Investments SL amb els altres dos socis.

AGUSTÍ GELIS

Direcció comercial

Sóc titulat en Enginyeria Tècnica Industrial per la Universitat Politècnica de Girona (UdG).

Compto amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la promoció i l’enginyeria, fet que m’ha permès obtenir uns coneixements del món de la construcció molt amplis.

L’any 1989 creo l’empresa Promitec Enginyers amb un llarg recorregut de promocions a la Garrotxa i la Costa Brava. Promitec Enginyers s’ha adaptat als canvis en el món de la construcció i Enginyeria, superant en tot moment les fortes crisis que han afectat al sector al llarg dels més de 25 anys.

Donada aquesta inquietud de creixement i millora creo 2jA Investments S.L juntament amb els meus dos socis.

Solicitar més informació

Deixa’ns les teves dades i et farem arribar més informació del projecte

GET STARTED

0$

Gracias, nos contactaremos pronto


Llegir la política de privacitat

Debes seleccionar un elemento para continuar

Enviar

Summary

Descripción Información Cantidad Precio
Discount :
Total :

ORDER MY WEBSITE